top of page

Verwarming en sanitair Pierreux-Janssens te Pepingen.

De twee zaakvoerders (Bart Janssens en Wouter Pierreux) met in totaal een team van vier personen staan tot uw dienst om een persoonlijke en correcte service te bieden.

U kan bij ons terecht voor:
 

  • Installatie centrale verwarming (Ketels van de merken Weishaupt en Vaillant)

  • Onderhoud en herstelling centrale verwarming

  • Plaatsing van warmtepompen van het merk Weishaupt

  • Plaatsing van zonneboilers van het merk Weishaupt

Warmtepompen

Wij plaatsen warmtepompen van de merken Weishaupt om uw woning te verwarmen. Warmtepompen winnen de laatste jaren fel aan populariteit omdat het gebruik maakt van hernieuwbare energie zoals de warmte van de zon en de aarde om uw woning te verwarmen.

Sinds 2013 zijn de premies voor het plaatsen van de warmtepomp verhoogd zodat het nog interessanter is om een warmtepomp te plaatsen.

Er bestaan verschillende types warmtepompen. Vraag ons gerust meer informatie en een vrijblijvende offerte op maat!

Warmtepompen

Zonneboilers

Per persoon gebruikt men enorm veel warm water (bad, douche, afwas, ...). Een zonneboiler werkt met zonne-energie om dat warm water te verwarmen en zo kan je tot 70% energie besparen en geld besparen.

Wist u dat warm water voor huishoudelijk gebruik de tweede grootste energievreter is in het huishouden?

 

Wenst u meer informatie omtrent de ideale zonnecollector en warmwaterboiler voor uw huis of gezin? Bel ons vrijblijvend! Wij werken steeds met het topmerk Weishaupt.

Zonneboilers

Ook voor al uw sanitaire werken bent u bij ons aan het juiste adres. Van het plaatsen van leidingen tot het installeren van volledige badkamers inclusief betegeling. Vanuit Pepingen bedienen wij met de allerbeste service regio's in Vlaams Brabant, Waals Brabant, Oost Vlaanderen en Brussel. Wij bieden een 24h/24h depannage service zodat u steeds kunt rekenen op een professioneel team dat steeds klaarstaat voor u.

 

Bel nu voor een vrijblijvende offerte en ontdek de meerwaarde van ons bedrijf voor uw werken.

bottom of page