top of page

Onderhoud centrale verwarming

Het onderhoud van uw centrale verwarming gebeurt door Bart Janssens, één van de zaakvoerders. Het onderhoud van uw centrale verwarming doet u best jaarlijks door een gespecialiseerd bedrijf.

Een slecht onderhoud van uw centrale verwarming heeft tot gevolg dat u een veel lager rendement heeft dan is voorzien. U verbruikt dus meer energie voor het bekomen van de gewenste warmte. Hierdoor betaalt u uiteindelijk veel meer aan verwarming terwijl het juist de bedoeling is om het rendement optimaal te houden. Een jaarlijks onderhoud is goed voor het milieu en uw centen.

Bij een slecht onderhouden ketel bestaat ook nog eens het gevaar voor CO vergiftiging!Redenen genoeg om niet te lang te wachten met het onderhoud. Wij doen het onderhoud van alle soorten verwarmingsketels.

Bel ons voor een afspraak en maak kennis met onze service, prijs en kwaliteit!

Herstelling centrale verwarming

Herstelling centrale verwarming

Als u uw ketel regelmatig laat onderhouden gaat die langer mee en voorkomt u zware herstellingskosten. Daarom laat u best jaarlijks uw verwarmingsketel onderhouden. Voor ketels die dienen hersteld te worden, kunt u bij ons terecht voor alle merken. Wij bieden ook een uitstekende 24h/24h service zodat u letterlijk nooit in de kou hoeft te staan.

Tip: Laat voor de winter de controles uitvoeren!

Dringende hulp nodig? Bel ons en wij helpen u zeer snel!

bottom of page